Erikoinen innovaatio herkkusuille: Printteri tulostaa juuri sellaisen pizzan, jonka haluat

shutterstock_102239638
Shutterstock

Miltä kuulostaisi tulostin, jolla voit tulostaa itsellesi juuri sellaisen pizzan kuin haluat?

Tulevaisuus on pian täällä, kun ruokaa pystyy tulostamaan suoraan printteristä. Alun perin NASA:n tarpeisiin ruoan 3D-printteriä kehitellyt tutkijatiimi on kehittänyt pizzaprintterin suuria yleisötapahtumia varten NASA:n peruttua projektinsa. BeeHex-yrityksen tulostimia on tarkoitus löytyä pian suurten konserttien yhteydestä sekä erilaisista huvi- ja teemapuistoista Yhdysvalloissa. Ideana on, että käyttäjä tilaa pizzan applikaation välityksellä ja noutaa sen lähettyvillä sijaitsevasta printteristä.

Kokit voivat asettaa raaka-aineet omille paikoilleen koneeseen, jolloin kone osaa käyttää niitä tarpeen mukaan. Kone on suunniteltu myös itse puhdistuvaksi. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.