Sohvaperunoiden unelma: Keksikö ravintolaketju maailman helpoimman tavan tilata pizzaa?

pizza, emoji
Pizza-emoji menemään ja sitten vain odottelemaan kotiinkuljetusta! Näin ainakin Australiassa.

Pizzan tilaaminen kertoo jo itsessään laiskasta hetkestä, mutta australialainen pizzaketju on tehnyt tilauksesta entistäkin laiskemman miehen hommaa.

Australian Domino's mahdollistaa nyt pizzan tilauksen lähettämällä tekstiviestillä joko sanan pizza tai jopa pelkän pizza-emojin.

– Tunnemme asiakkaamme. He ovat pelaajia, jotka eivät halua olla kaukana näppäimistöstään, kiireisiä työntekijöitä yrityksissä, sosiaalisesti ja ajallisesti rajoitettuja vanhempia. On tärkeää, että sovimme heidän elämiinsä, ja teemme tilauksen heille helpoksi ja yksinkertaiseksi, Domino'silta kerrotaan.

Pizzan tilatakseen pitää perustaa tili Domino'sin nettisivuilla ja valita 'Fast Favourite' - eli pikasuosikkitilaus. Jos Fast Favouritea ei ole valinnut, pizzeriasta lähetetään edellisellä kerralla tilattu pizza. Valinnan jälkeen lähetetään vain pizza-emoji menemään. Pizzeriasta tulee tarkistusviesti, johon vastataan kyllä ja pizza lähtee matkaan. Helppoa!

Sitten vain odottelemaan, milloin emojilla tilaaminen on mahdollista myös Suomessa.

Lähde: Mashable

Makuja.fi testasi Helsingin suurimman pizzan. Katso video:

3:14

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja