Onko hullumpaa kuultu? Pizza Hut kehitteli älyttömän tavan tilata pizzaa

pizzahutkengät
Shutterstock, Instagram

Pizzan kotiinkuljetus on ollut varmasti suurin keksintö sitten pizzan keksimisen. Kun lempipizzerian puhelinnumero on valmiiksi tallennettuna luurissa, ei mikään liene helpompi tapa metsästää itselleen syötävää? Väärä vastaus. Pizza Hut on vienyt ruokalajin tilaamisen nyt uudelle tasolle.

Jos noutopizzan tilaaminen puhelimitse on mielestäsi liian vaivalloista, Pizza Hutin Pie Tops-tennarit saattavat olla kauden jalkinevalintasi. Yrityksen logolla varustetut tennarit sallivat käyttäjänsä tilata pizzaa kenkien kielessä sijaitsevaa nappia painamalla.Kengät eivät ole tosin yhteydessä suoraan ravintolaan, vaan sovellukseen, joka aktivoituu painalluksesta bluetooth-yhteyden avulla. Riittää kun siihen syöttää mieleisensä tilauksen. 

Kenkiä on valmistettu rajattu erä. Ne toimivatkin enemmän itse tilaussovelluksen markkinointitemppuna. Sovellus määrittää paikannustoiminnon avulla ketjun lähimmän ravintolan ja toimittaa tilauksen sinne, missä käyttäjä sattuu milloinkin maantieteellisesti sijaitsemaan.

Lähde: Popsugar

***

3:14

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja