Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Runebergin laskiaispullat räjäyttävät potin! Katin nerokasta ohjetta on testattava: "Kokeile, miltä maistuvat!"

Hellapoliisi
Julkaistu 01.02.2021 19:55

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Jos et osaa päättää laskiaispullien ja runebergintorttujen väliltä, syö ne molemmat Runebergin laskiaispullien muodossa!

Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen leipoi tällä kertaa ihanan meheviä Runebergin pullia.

– Helmikuussa kalenterista löytyy useampi juhlapäivä, joihin on vahvasti liitetty omat herkkuleivonnaiset. Runebergin päivää vietetään helmikuun alussa ja kuun loppupuolella nautiskellaan laskiaispullia. Kokeile, miltä maistuvat Runebergin laskiaispullat, Kati sanoo.

Näissä pullissa piilee myös ovela juju: niissä nimittäin maistuu karvasmanteli ja lisätäytteiden avulla saat niistä tuunattua entistäkin överimmän herkun.

– Voit halutessasi täyttää pullat mantelimassalla ja kermavaahdolla, Kati vinkkaa.

Katso resepti: Runebergin laskiaispullat – kaksi herkkua yhdessä paketissa

Testaa myös hurmaava laskiaispullapitko:

1:05Katin laskiaispullapitko on täydellinen herkku isommalle porukalle

Lisää aiheesta:

Parhaat pullat ikinä! Liisa yhdisti porkkanakakun ja laskiaispullatLaskiaispullien yllättävät tuunausvinkit – testaa yhdeksän eri herkkutäytettä!Yhdeksän eri täytettä laskiaispullille ja yllättävät tuunausvinkit – nyt on herkkupullaa!Elämäsi parhaat laskiaispullat! Katilla on mahtava idea pullien täyttämiseenKatin mahtavaa laskiaispullaideaa on pakko kokeilla: "Hauska tapa tarjota isommallekin porukalle"Katin mieletöntä laskiaispullaa on pakko kokeilla: "Hauska tapa tarjota isommallekin porukalle"
RuokaLaskiainenRunebergin päiväLeivontaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 06:55
    Ravitsemus

    Syötkö tarpeeksi terveellisesti? Tarkista ravitsemusterapeutin listasta

  • Eilen16:15
    Pasta

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

  • Eilen11:03
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • Eilen06:48
    Lääkkeet

    Suojaa suolisto kansanterveysuhalta – nämä ruoat auttavat

  • ke18:55
    Jouluruoka

    Anun nerokas ratkaisu joulutorttuihin: "Maailmaa mullistava"