Runebergin laskiaispullat räjäyttävät potin! Katin nerokasta ohjetta on testattava: "Kokeile, miltä maistuvat!"
Jos et osaa päättää laskiaispullien ja runebergintorttujen väliltä, syö ne molemmat Runebergin laskiaispullien muodossa!
Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen leipoi tällä kertaa ihanan meheviä Runebergin pullia.
– Helmikuussa kalenterista löytyy useampi juhlapäivä, joihin on vahvasti liitetty omat herkkuleivonnaiset. Runebergin päivää vietetään helmikuun alussa ja kuun loppupuolella nautiskellaan laskiaispullia. Kokeile, miltä maistuvat Runebergin laskiaispullat, Kati sanoo.
Näissä pullissa piilee myös ovela juju: niissä nimittäin maistuu karvasmanteli ja lisätäytteiden avulla saat niistä tuunattua entistäkin överimmän herkun.
– Voit halutessasi täyttää pullat mantelimassalla ja kermavaahdolla, Kati vinkkaa.
Katso resepti: Runebergin laskiaispullat – kaksi herkkua yhdessä paketissa
Testaa myös hurmaava laskiaispullapitko:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan