Laivamatkustajat pääsevät nauttimaan nyt mielipiteitä jakavasta ruoasta.
Suomi on Euroopan ensimmäisiä maita, joka on hyväksynyt hyönteisten myynnin ruoaksi. Hyönteisruoka onkin puhuttanut Suomessa viime aikoina paljon, ja monet ravintolat ovat osoittaneet kiinnostuksensa tätä uutta raaka-ainetta kohtaan. Nyt hyönteisruoka on levinnyt myös laivoille, kun Viking Line tuo hyönteismenun kevääksi laivoilleen.
Viking Linen Suomen markkinayksikön markkinointijohtaja Kaj Takolanderin mukaan Viking Line ei tuputa hyönteisruokaa, mutta haluaa tarjota sen syömiseen ainutlaatuisen mahdollisuuden.
"Mitään brändiä ei voi rakastaa, jos sitä ei inhota"
Ruoka on meille keskeinen asia, ja Takolanderin mukaan sana laatu ja luonnollisuus kulkevat usein käsi kädessä; makkara on hyvää, kun se on puristettu luonnonsuoleen. Suolen syöminen on meille luonnollista, toisin kuin hyönteisten.


