Nainen! Tätä saat, jos sinulle on ”ihan sama”, millaisen pizzan tilaatte kotiinne

pizza
Kuvan pizza ei ole "ihan sama" -pizza. Shutterstock

Jokaisen naisen pitäisi joskus maistaa "ihan sama" -pizzaa.

Päättämätön tyttöystävä on monelle miehelle tuttu ”kirous”. Nainen saattaa vastata päivän ruokaa tiedusteleviin kysymyksiin esimerkiksi ”mikä vain käy” tai ”kaikki käy”.

Todistetusti naisen vastaus ei kuitenkaan koskaan tarkoita kirjaimellisesti sitä, että hänelle olisi aivan sama, mitä syödään. Jos mies tekee vahingossa vääränlaisen valinnan, eikä osaa lukea ajatuksia, hän saa kuulla siitä pitkään.

Eräs tyttöystävänsä vaiheiluun kyllästynyt Reddit-käyttäjä sai vihdoin tarpeekseen ja päätti näpäyttää rakastaan pizzatilauksen yhteydessä. Kun tyttöystävä vastasi tuttuun tapaan, että hänelle on ”ihan sama”, mitä pizzaa pariskunta kotiin tilaa, poikaystävä päätti toteuttaa toiveen kirjaimellisesti:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies siis tilasi kanapizzan lisäksi pizzeriasta tyhjän laatikon, jonka sisään on kirjoitettu ”ihan sama”. Tarina ei valitettavasti kerro, miten tyttöystävä reagoi miehen jäynään.

Lähde: Someecards, Reddit

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.