McDonald'sista tehtiin "vähän" isompi tilaus kerralla – tämän satsin valmistaminen vei neljä tuntia

0:35 Asiakas tilasi McDonald'sista "vähän" isomman annoksen – tämän keon valmistaminen vei neljä tuntia
Asiakas tilasi McDonald'sista "vähän" isomman annoksen kerralla – tämän keon valmistaminen vei neljä tuntia!

Brittani julkaisi somevideon McDonald's-tilauksesta, joka kustansi noutajalleen noin 6000 euroa!

Asiakas tilasi Yhdysvaltain Georgiassa sijaitsevasta Mäkkäristä "vähän" isomman annoksen kerralla! Brittani Curtis julkaisi TikTokissa videon McDonald'sin jättitilauksesta, jolle tuli hintaa 7000 dollaria, siis noin 6000 euroa, kertoo Insider.

Brittanin mukaan tilauksessa oli 6400 tuotetta, muun muassa 3200 keksiä ja 1600 kanahampurilaista. Aikaa tonnitilauksen valmistamiseen oli nelisen tuntia. Katso tilauksen sisältö yllä olevalta videolta!

Tilaus todella noudettiin – asiakas oli vanha tuttu

Videolla on TikTokissa lähes 800 000 katselukertaa. Moni katsoja oli avoimen huolissaan tilauksen ruoista, jotka viilenivät laatikoissaan. Moni myös pelkäsi, että jättitilaus olisi jonkun idea vitsistä.

– Pliis, sano, että he oikeasti tulivat hakemaan tämän, kommenteissa anellaan.

Brittani vakuutti, että tuotteet oli sekä maksettu että noudettu. Naisen mukaan ruokien tilaaja oli vankila, joka tekee usein tilauksia juuri tästä McDonald'sista.

– He ostavat meiltä paljon, he ovat hyvin luotettavia. Yleensä varoitusaika ei kyllä ole näin lyhyt, hän tosin paljasti.

Katso myös: Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa?

0:31

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja