Ravintola muutti ranskalaisten muotoa – pettyneet asiakkaat alkoivat jopa uhkailla omistajia

shutterstock_1037877466
Shutterstock

Amerikkalainen pikaruokaravintola on joutunut laajan ja asiattoman negatiivisen palautteen kohteeksi, kun se poisti ruokalistaltaan poimutetut ranskalaiset, kertoo muun muassa FoxNews.

Mistä McDonald'sin ranskalaiset todellisuudessa tehdään? Katso vastaus yllä olevalta videolta!

Hot dogeja myyvä Bolley’s Famous Franks -ravintola Mainessa, Yhdysvalloissa lopetti heinäkuussa poimutettujen ranskalaisten myynnin, ja siirtyi pelkästään suorapintaisiin ranskalaisiin.

Syynä olivat yksinkertaisesti kustannukset.

– Ne terät ovat erittäin kalliita. Käytimme viime vuonna noin 2 000 dollaria pelkkiin teriin, kertoo ravintolan toinen omistaja, Jim Parsons, Bangor Daily Newsille.

Kaikki asiakkaat eivät kuitenkaan suhtautuneet muutokseen hyvin. Parsons ja hänen vaimonsa Leslie ovat joutuneet kestämään ravintolassaan nyt huutelua, kiroilua sekä häiritseviä ja vihamielisiä kommentteja. Eräs mies jopa uhkaili tappelulla.

"En aio hyväksyä"

Leslie pahoittelee ravintolan Facebook-sivulla, etteivät poimutetut ranskalaiset enää löydy listalta, mutta kertoo, ettei asiakkaiden käytös ole hyväksyttävää.

– Haluan vain sanoa, etten todellakaan aio hyväksyä minulle kiroilua ja itseni, mieheni tai lasteni fyysistä uhkailua, Leslie kirjoittaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän kertoo Facebookissa, että huolimatta vaihtoehtoisesta ulkomuodosta, ranskalaiset tehdään edelleen alueen parhaasta perunasta, ne leikataan tuoreena heidän ravintolassaan ja prosessi on kaikin puolin muutenkin sama.

Jopa poliisi otti asiaan kantaa

Vaikka ravintola teki muutoksen ranskalaisiinsa jo viime kuussa, palautetta satelee aiheesta edelleen. Osa asiakkaista kommentoi, että ravintola on laittanut nyt asiakkailleen hinnan ja että he eivät enää tule takaisin muutoksen takia.

Osan mielestä uudet suorapintaiset ranskalaiset ovat jopa parempia. Siitä asiakkaat ovat kuitenkin yhtä mieltä, että ranskalaisten muodon ei pitäisi johtaa uhkailuun tai väkivaltaan.

Jopa paikallinen poliisi kommentoi asiaa ja sanoi, että kansalaisten tulisi hyväksyä ranskalaiset sellaisenaan ja olla ystävällisiä toisilleen.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ravintola on ollut pystyssä Mainessa jo vuodesta 1962. Viime vuonna Parsonsit aloittivat sen pyörittämisen.

Lähteet: Facebook, Huffington Post, FoxNews

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!