Ravintola keksi nerokkaan tavan "koronavapaaseen" syömiseen: 130 euron illallisliput myytiin loppuun hetkessä

2:06 Maran toimitusjohtaja TImo Lappi kommentoi ravintola-alan tuoreita koronasäännöstelyitä: "Korjaukset ovat oikeasuuntaisia"

Unkarilainen Michelin-ravintola on keksinyt tavan pysyä toiminnassa ”koronavapaasti”, kertoo muun muassa Insider.

Mikä on ravintoloiden tilanne Suomessa juuri nyt? Katso videolta MaRa:n Timo Lapin haastattelu keskiviikolta. 

Unkarin Budapestissa sijaitseva Michelin-ravintola Costes keksi yhden toimivan ratkaisun toimintansa jatkamiseen keskellä koronapandemiaa. Ravintola tempaisi myymällä neljän ruokalajin illallista paikallisessa maailmanpyörässä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jokaisella seurueella oli näin ollen oma koppinsa, jossa nauttia kokopitkä fine dining -elämys ja ihailla kaupungin maisemia. Ravintola järjesti tapahtuman osoittaakseen, että alalla on nyt jatkuva pyrkimys kehitellä uusia tapoja syödä turvallisesti.

130 euron illallisliput myytiin loppuun hetkessä

Ravintolan omistaja Karoly Gerendai kertoo uutistoimisto Reutersille saaneensa idean sosiaalisen eristäytymisen illallisesta, kun huomasi ravintolan illallisvarausten olevan vain 10 prosenttia normaalista.

– Nyt kun ihmisiä ei käy juurikaan turistien puuttumisen takia maailmanpyörässä eikä ravintolassa, ajatus tällaisen toteuttamisesta heräsi. Maailmanpyörä on ideaali paikka syömiseen juuri nyt, sillä jokaisella on oma erillinen koppinsa.

Liput Michelin-illalliselle maksoivat noin 130 euroa ja ne myytiin loppuun nopeasti. Ravintolan omistaja aikoo toteuttaa tapahtuman vielä uudelleen, mahdollisesti ensi vuoden puolella. Pysyvää ratkaisua maailmanpyörä-ravintolasta ei siis tullut, mutta hauska yksittäinen keksintö koronapandemian runtelemalla ravintola-alalla.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja