Ravintola antoi porttikiellon alle 12-vuotiaille lapsille – kielto kerää kiitosta: "Kuin olisin taivaassa"

ravintola
Ravintoloitsija kyllästyi lasten aiheuttamiin tuhoihin ja kielsi alle 12-vuotiaat lapset ravintolastaan. Shutterstock

Lapset ravintolastaan kieltänyt omistaja kertoo olevansa enemmän kuin tyytyväinen pikkuhiljaa syntyneeseen päätökseensä. 

Uusiseelantilainen ravintoloitsija Fabin Prioux on päättänyt, etteivät lapset ole enää tervetulleita hänen ravintolaansa. Päätös syntyi muutama kuukausi sitten miehen kyllästyttyä korvaamaan lapsiasiakkaiden aiheuttamia vahinkoja. Prioux kertoo käyttäneensä tuhansia dollareita korvatakseen rikkoutuneita tuoleja, naarmuuntuneita pöytiä ja tuhottuja ruokalistoja.

Tämän seurauksena omistaja päätti kieltää alle 12-vuotiaat lapset ravintolastaan kokonaan, ja myös 12–18-vuotiaat tarvitsevat ravintolaan tullessaan seurakseen huoltajan.

Positiivista palautetta satelee

Erikoinen päätös on selvästi ollut oikea.

– Siitä lähtien on tuntunut siltä, kuin olisin taivaassa. Olimme saaneet palautetta ja ihmisten mukaan tämä on ollut hyvä liike, omistaja toteaa.

Priouxin mukaan nyt ravintolassa käy enemmän businessmiehiä ja vanhempia, jotka eivät vapaailtoinaan halua olla lasten seurassa. Vaikka omistaja on tyytyväinen ja positiivista palautetta on tullut, täysin ilman soraääniä ei ole säästytty. 

– Osa ihmisistä ei ymmärrä, mutta en todellakaan välitä. Suurin osa ravintolan asiakkaista on antanut positiivista palautetta ja uskon, että loppujen lopuksi jäämme plussan puolelle, Prioux kertoo.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja