Raaka-aineina ihmisen varvas ja hiirenpoikasia – näin karmeita juomia maailmalla myydään

Kauhujuomat
Näitä juomia ei tulisi ensimmäiseksi kokeiltua. Instagram / Youtube

Nämä hirvittävät drinkit eivät kuulu jokaisen normaaliin juomavalikoimaan.

Kaikenlaiset hirveydet kuuluvat halloweeniin, jota vietetään lokakuun viimeisenä päivänä. Maailmalla on saatavilla hyvin erikoisia alkoholijuomia, mutta ovatko tässä ehkä niistä karmeimmat?

Naga Chilli Vodka

Naga Chilli Vodkaa on tituleerattu maailman tulisimmaksi vodkaksi. Vodkan tulisuus on 250 000 scovilleyksikköä. Vertailun vuoksi Tabasco-kastikkeen tulisuus on 2500–5000 yksikköä.

Mac & Cheese -shotti

Kyseiseen shottiin tulee makaronia, maitoa, juustoa sekä rommia. Lounasta tällä juomalla ei kuitenkaan kannata lähteä korvaamaan.

"Tupakoitsijan yskäisy"

Kyseessä on shotti, johon tulee Jägermeister-likööriä ja kunnon pala majoneesia. Ei tarvitsekaan ihmetellä, mistä shotin nimi on peräisin.

Hiiriviini

Kyseistä viiniä pidetään Kiinassa ja Koreassa parantavana juomana. Viini valmistetaan laittamalla vastasyntyneitä hiirenpoikasia fermentoitumaan riisiviiniin. Kun viini on juotu, hiiret syödään.

Penislikööri

Tässä kiinalaisen liköörin valmistamiseen on käytetty hylkeen, peuran ja koiran penistä. Juoman on uskottu parantavan mieskuntoa.

Skorpionivodka

Tämän kiinalaisen vodkapullon pohjalla makaa kuollut skorpioni. Skorpionin sanotaan tuovan vodkaan makua.

Pizzaolut

Chicagolainen panimo päätti yhdistää kuluttajien kaksi suosikkituotetta: pizzan ja oluen. Lopputuloksena syntyi pizzan makuinen olut.

"Hevosen mälli"

Tämän drinkin valmistaminen on helppoa. Kaada lasiin puolet olutta ja puolet maitoa. Lopputuloksena on mielenkiintoisen näköinen juoma, joka ei välttämättä maistu kaikille.

Käärmeen sappi -viini

Tämä viini valmistetaan sekoittamalla riisiviinin joukkoon kobran sappinestettä.

Lapamatoshotti

Shotin valmistamiseen tarvitset vodkaa, Tabasco-kastiketta ja majoneesia. Puristamalla vodkan ja kastikkeen joukkoon majoneesia, saat aikaan lapamadolta näyttävän majoneesipötkön.

Kumissi

Keski-Aasian hevoskansojen perinnejuoma kumissi on valmistettu hevosen maidosta. Kun maito happanee, siihen syntyy hieman alkoholia. Juomaa on verrattu juotavaan jogurttiin.

Varvasviski

Tämä viski on valmistettu Yukon Glod viskistä ja muumioituneesta ihmisen varpaasta – siis oikean ihmisen varpaasta! Dawson Cityn hotelli on tehnyt itseään tunnetuksi tästä harvinaisesta herkusta. Saadaksesi täyden nautinnon, huulien tulee antaa koskettaa varvasta ottaessasi kulauksen.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja