Raaka-aine, joka tekee munakkaasta paljon parempaa – tätä kannattaisi aina lisätä

shutterstock_57734710
Shutterstock

Tiesitkö, että loraus appelsiinimehua munakkaan joukossa tekee klassikkoherkusta entistä parempaa?

Munakas on helppo ja nopea aamupala, joka pitää proteiinipitoisuutensa vuoksi nälän loitolla pitkään. Yllättävällä raaka-aineella klassikkoruoasta saa kuitenkin entistä herkullisempaa.

Jos appelsiinimehua lisää munakkaaseen vain vähän, ei sitä maista erikseen, vaan mehu täydentää munakkaan makumaailmaa. Apaattisen värinen munakas muuttuu appelsiinimehun vaikutuksesta myös houkuttelevamman näköiseksi.

Loraus appelsiinimehua tekee Popsugar.com-sivuston mukaan munakkaasta entistä parempaa siksi, että se tuo tavallisesti suolaiseen munakkaaseen aavistuksen makeutta. Tämän lisäksi mehu kirkastaa klassikkoherkun väriä.

Lähde: Popsugar

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!