Superhelppoa ja nopeaa – näin valmistat munakokkelin mikrossa

0:31 Näin teet "uppomunan" minuutissa mikrossa

Yllä olevalla videolla näet, miten valmistat uppomunan mikrossa. Katso alta myös mikrossa valmistuvan munakokkelin ohje.

Kananmuna on oiva vaihtoehto aamupalaksi, sillä runsasproteiinisena se pitää nälän helposti loitolla lounaaseen asti. Tämän huomasi ainakin Christine, joka söi kananmunanvalkuaisia aamupalaksi kahden viikon ajan.

Jos aamukiireiden ohella munan paistaminen tai keittäminen tuntuu kuitenkin liian haastavalta, kannattaa ottaa kokeiluun joko yllä oleva uppomunaohje tai Allt Om Matin superhelpon munakokkelin ohje. Ohjeen avulla valmistat munakokkelin nopeasti mikrossa.

Tee näin: Sekoita kahvikuppiin 1–2 kananmunaa, suolaa, pippuria ja loraus maitoa. Laita kuppi mikroon noin 90 sekunniksi, mutta sekoita välillä. Munakokkeli on valmis nautittavaksi!

Jos taas paistetut munat ovat suosikkejasi, kokeile tätä niksiä:


Lähde: Allt Om Mat

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja