Aamukahvista proteiinipommi – lisää vain yksi ainesosa
Aamiaiselle proteiinipitoiset raaka-aineet ovat erityisen sopivaa herkkua, sillä ne pitävät nälän loitolla erityisen pitkään. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että myös kahviin voi lisätä erityisen proteiinipitoista raaka-ainetta – joka myös parantaa tutun juoman makua!
– Kahvista voi todella saada ruokaisan ja herkullisen, Munax Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola kertoo.
Lisää kahviin valkuaisvaahtoa
Proteiinipitoisen ja tavallista ruokaisamman aamukahvin salaisuus on valkuaisvaahto, jota voi lisätä sellaisenaan oman maun mukaan valmistettuun aamukahviin.
– Kaada kuppiin kahvi ja sitten vähän valkuaista päälle, Savola neuvoo.
Halutessaan vaahdon voi makeuttaa stevialla, sokerilla tai vaikkapa hunajalla.
– Juomaan voi lisätä myös ihan vähän suklaata päälle, jos haluaa, Savola vinkkaa.
Miltä oikeaoppinen kahvinmaistelu näyttää? Katso video!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti