Punaviini ja lämmin kaakao yhdessä? Hurmaava yhdistelmä vie talvi-iltojen rentoutumishetket uusiin ulottuvuuksiin!

kuuma, höyryävä juoma
Miltä kuulostaisi täyteläinen aikuisten herkkujuoma? Shutterstock

Suklaa ja punaviini ovat täydellinen yhdistelmä rentoutumishetkiin. Mutta entäpä, jos ne yhdistettäisiin samaan kuppiin? Lopputuloksena on mielettömän herkullinen talvijuoma!

Ylläoleva video kertoo, miten loihtia nopeasti ja helposti ihanan suklainen mukikakku!

Monella on tapana nauttia rentoutuakseen lasillinen laadukasta punaviiniä, ja kuuma, höyryävä kaakao on pakkaspäivien ehdoton ykkönen. Kun nämä kaksi juomaa yhdistetään, saadaan aikaan todellinen makunautinto. 

Shape-sivusto jakoi yllättävän reseptin, joka uppoaa usealle nautiskelijalle. Sivusto kertoo, että idea on alkuperäisin Yeah…Immaeathat -ruokablogista.

Punaviinin ja kaakaon yhdistelmä on rikas sekä herkullinen. Juoma on helppo valmistaa, ja onnistuakseen se tarvitsee vain muutamaa raaka-ainetta. Tämän takuuvarman nautinnon kanssa et voi mennä metsään!

 

Näin teet sen kotona:

3,5 dl maitoa

Noin 1 dl tummaa suklaata hippuina

2,4 dl punaviiniä (mieluiten täyteläinen, tuhti punaviini)

1. Yhdistä maito ja suklaa. Sulata ne kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita niin kauan, kunnes seos on hyvin sulanut, paksu ja kermainen. Lisää seokseen punaviini, ja jatka sekoittamista.

2. Ota seos pois hellalta, kaada mukeihin ja koristele juomat vaahtokarkeilla tai kermavaahdolla.

3. Nauti!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!