Pullollaan proteiinia, mutta vain vähän kaloreita! Et ikinä usko, mistä nämä uudet hittisipsit on valmistettu

0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?
Oletko syönyt Pringles-sipsisi aina väärin? Tämä helppo kikka näyttää, miten sipsit saa ehjinä ulos Pringles-purkista.

Jos luulit kokeilleesi jo kaikkia sipsejä, niin luulit väärin. Nyt markkinoille on tuotu uusi proteiinipitoinen välipala – munanvalkuaissipsit. 

Eri yritykset lanseeraavat jatkuvasti tuotteistaan terveellisempiä versioita – onhan ihmisen hyvinvointi ollut jo pitkään nosteessa.

Mikäli herkuttelija haluaa syödä herkkuja paremmalla omatunnolla, hän voi valita tavallisen kermajäätelön sijaan proteiinijäätelön tai perinteisten perunalastujen sijaan kaura- tai ruislastut.

Nyt markkinoilla on kuitenkin tuote, josta saattaa tulla seuraava hittituote terveellisten välipalojen listalla – nimittäin kananmunavalkuaissipsit, kertoo Women’s Health.

Sisältää paljon proteiineja ja hyviä rasvoja

Quevos on välipalamarkkinoiden uusi tulokas – kyseessä on kananmunanvalkuaisista tehty sipsi, joka on mitä parhain proteiininlähde. Sipseissä on jopa 15 grammaa proteiinia ja 9 grammaa kuitua yhtä annosta kohti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuten sipsejä yleensä, myös kananmunuaissipsejä löytyy eri mauissa. Ranch-dipin ystäviä hemmotellaan Quevos Rancheros -maulla, suolaisen ystäviä Sea Salt and Cracked Pepper -suolapippurisekoituksella sekä barbeque-mausteesta pitäviä Sweet BBQ -maulla.

Sipsit ovat gluteenittomia, maidottomia ja niissä on vain 2–3 grammaa hiilihydraatteja. Sipsien valmistuksessa käytetään terveellisiä rasvoja, kuten chia-siemeniä ja avokadoöljyä, sekä herneproteiinia.

Ajatus lähti munakkaan paistamisesta

Tuotteen perustivat 20–vuotiaat ystävykset, Nick Hamburger ja Zack Schreier. jotka omien sanojensa mukaan halusivat kehittää korvaavan tuotteen proteiinipatukoille ja muille proteiinipitoisille välipaloille. Ajatus sipseihin lähti vuosia sitten hyvin arkisessa tilanteessa.

– Koska olen diabeetikko, olen usein kokannut munakasta vähähiilihydraattiseksi välipalaksi. Lempiosuus munakkaasta oli rapeat reunat, jotka jäivät kiinni paistinpannun reunoille.

– Nick ja minä söimme aina nuo pienet reunat ja pohdimme, miksi emme tekisi munanvalkuaisesta sipsejä, perustajat Zack ja Nick taustoittavat verkkosivuillaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nähtäväksi jää, millaisen vastaanoton sipsit saavat. Tällä hetkellä sipsit ovat myynnissä ainoastaan tuotemerkin omassa verkkokaupassa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja