Testaa Hanna Sumarin proteiinipitoisia ja jauhottomia lettuja vaikka aamu- tai iltapalaksi.
Joko banaani-kauraletut ovat sinulle tuttu juttu? Toimittaja ja juontaja Hanna Sumari antoi jo vuonna 2015 Huomenta Suomessa vinkkinsä siihen, kuinka kananmunista ja banaaneista valmistetaan terveellisiä lettuja. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä lettutaikinassa nousi tuolloin hitiksi erityisesti bloggaajien ja fitness-harrastajien joukossa.
Lue myös: Alle euron annokselta! Näin voit tehdä hittiarkiruoan entistäkin edullisemmin – oletko testannut?
Herkulliset letut ilman vehnäjauhoja
Lettutaikinaan käytetään useimmiten vehnäjauhoja, mutta näihin hittilettuihin eivät jauhot kuulu. Hannan lettujen koostumusta parantavat entisestään kaurahiutaleet. Leivinjauheesta letut saavat puolestaan pannukakkumaista kuohkeutta.
– Näitä lettusia voi paistaa kookosöljyllä tai voilla tai öljyllä, Sumari vinkkasi
Nappaa ohje: Hanna Sumarin kaura-banaaniletut
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!