Julkaistu
Maidottomat letut sopivat aamiaiselle, välipalaksi tai jälkiruoaksi.
Ainekset
- 1 banaani
- 2 munaa
- 2 munanvalkuaista
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- 0,25 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- kardemummaa
- kanelia
Valmistusohje
Surauta kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi ja paista pikkulettuja lättypannulla. Tarjoile letut tuoreiden marjojen ja turkkilaisen jogurtin kanssa, jonka maustat agave- tai vaahterasiirapilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!