Polta rasvaa helposti! Viisi juomaa, jotka auttavat sinua laihtumaan

Näin teet maistuvan munakahvin kotona 0:47 Näin teet maistuvan munakahvin kotona

Asiantuntijan mukaan muun muassa inkivääritee ja kahvi ovat erinomaisia juomia laihduttajille. 

​​​​​​​Helppo kananmunakahvi on kiireisten aamujen pelastus! Katso resepti videolta. 

Kun tavoitteena on laihtua ja polttaa rasvaa, moni kiinnittää huomiota siihen, minkälaisia ruokia lautaselleen lappaa. Laihtumisessa ei kuitenkaan ole ainoastaan kyse ruoasta, vaan myös erilaiset juomat voivat auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Ravitsemusterapeutti Jillian Kubala listasi Popsugar-sivustolla viisi juomaa, jotka auttavat sinua polttamaan rasvaa. Näitä kannattaa juoda pitkin päivää!

1) Vesi

Tavallisen veden juomista ei kannata väheksyä – päinvastoin! Sen lisäksi, että vesi nesteyttää ja tekee hyvää koko keholle, sillä on merkittävä rooli painonhallinnassa.

– Tavallinen vesi on yksi parhaista laihdutusjuomista. Tutkimukset osoittavat, että juomalla vettä ennen aterioita, tulet syöneeksi vähemmän kaloreita, mikä puolestaan voi auttaa sinua pääsemään eroon vatsarasvasta, Kubala selittää.

Jos tavallisen veden juominen tuottaa haasteita, lisää veden joukkoon hedelmiä antamaan makua.

2) Kahvi

Asiantuntija suosittelee kahvia kaikille laihtumista tavoitteleville. Tutkimuksissa kofeiini on linkitetty onnistuneisiin laihdutustuloksiin, ja lisäksi sen on todettu toimivan myös erinomaisena palautusjuomana liikuntasuorituksen jälkeen. Kaiken tämän lisäksi kahvi tekee hyvää sydämesi terveydelle.

3) Inkivääritee

Moni nauttii inkivääriteetä vain flunssan iskiessä, mutta tätä juomaa kannattaisi nauttia ympäri vuoden.

– Inkivääriteen nauttimisesta voi olla hyötyä painonpudotukselle, sillä se täyttää vatsaa, vähentää näläntunnetta ja kaloreiden saantia.

– Tämän lisäksi tutkimuksen osoittavat, että inkivääritee lisää elimistön lämmöntuotantoa, mikä voi puolestaan auttaa lisäämään kalorinkulutusta, nainen kertoo.

4) Omenaviinietikka

Lasillinen vettä, johon on sekoitettu teelusikallinen omenaviinietikkaa, on erinomainen laihdutusjuoma. Kubalan mukaan omenaviinietikka vähentää nälän tunnetta ja saa vatsasi tuntumaan täydeltä pidempään.   

5) Matcha

Vihreä matcha-tee sisältää runsaasti katekiini nimistä antioksidanttia, jolla on aineenvaihduntaa ja rasvan polttoa edistäviä vaikutuksia.

– Lisäksi matchan sisältämä kofeiini voi antaa sinulle energiaboostin treenata kovempaa, mikä tekee treenistäsi tehokkaamman, Kubala kertoo.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat