Poliitikot kehottivat ihmisiä pysymään kotona, mutta järjestivät itse juhlat – ylistetylle huippuravintolalle murska-arvosteluja tapauksen johdosta

10:20 Baari keksi, miten voi myydä itse tehtyä olutta: Pipetillä tippa vettä sekaan – MTV kysyi paikan päällä, mistä on kyse

Kaikki julkisuus ei välttämättä ole hyvää julkisuutta, muistuttaa uutissivusto Mercury News, joka kertoo valtavasti kritiikkiä keränneestä tapauksesta maailmankuulussa huippuravintolassa Kaliforniassa.

Videolla: Suomalaisbaarissa keksittiin keväällä, miten olutta voi myydä asiakkaille.

Ravintola-arvostelupalvelu Yelp on joutunut hetkellisesti sulkemaan maailmankuulun, kolmen Michelin-tähden French Laundry -ravintolan arvostelumahdollisuuden. Huippuarvioita normaalisti keräävä ravintola on joutunut huonoon valoon, kun San Franciscon paikalliset viranomaiset järjestivät paikan päällä peräti kahdet syntymäpäiväbileet koronasuosituksista huolimatta. 

San Franciscon pormestari London Breed piti kahdeksan hengen syntymäpäiväjuhlat ravintolassa marraskuussa vain päivää myöhemmin kuin kuvernööri Gavin Newsom oli osallistunut samaisessa ravintolassa yleistä närää herättäneisiin juhliin. Kuvernöörin illanviettoa paheksuttiin, koska hän oli aiemmin vedonnut kalifornialaisiin useaan otteeseen,etteivät ihmiset kokoontuisi yhteen pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi. Myös pormestari Breed pyysi useaan otteeseen ihmisiä pysymään kotona. 

"Olemme väliaikaiseti estäneet ravintolan arvostelumahdollisuuden"

Newson puolustautui julkisesti toteamalla, että illanvietto järjestettiin ravintolan terassilla. Silti viranomaisten ”holtiton toiminta” sai monet amerikkalaiset raivostumaan ja purkamaan turhautumisensa huippuravintolan arvosteluihin. French Laundryn sivuille alkoi kerääntyä murska-arvosteluja. 

– Tämä yritys on saanut paljon julkista huomiota sivuillamme, joka viittaa yleensä siihen, että ihmiset tulevat kertomaan mielipiteensä uutisten perusteella. Vaikka me emme ota kantaa suuntaan tai toiseen, olemme väliaikaiseti estäneet ravintolan arvostelumahdollisuuden varmistaaksemme, että ravintolan arviot perustuvat todellisiin käynteihin, Yelp-sivustolta kerrotaan.

French Laundry -ravintolan edustajat eivät ole kommentoineet tapausta julkisesti. Uutissivusto Mercury News nostaa esiin, että ravintolan pöytävaraukset ovat tapauksesta huolimatta täyttyneet normaaliin tapaan. Huippokki Thomas Kellerin kolmen Michelin-tähden ravintolassa illallinen maksaa alkaen 350 dollaria. 

Lähde: Mercury News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja