"Pohjolan parhaimpia lintuja" – oletko kokeillut tätä herkkua?

Riekkoa

Oletko sinä koskaan maistanut riekkoa?

Huomenta Suomessa vietettiin tällä viikolla riistaviikkoa ja sen kunniaksi kokki Akseli Herlevi valmisti perjantaina hieman harvinaisempaa herkkua: Riekkoa Suvorovin tapaan.

Herlevin mielestä riekkoa kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos sitä vain saa käsiinsä.

– Riekko on mielestäni yksi Pohjolan parhaimmista linnuista ja sopii loistavasti tähän reseptiin, Herlevi ylistää.

Miten riekko valmistetaan Suvorovin tapaan? Kokeile reseptiä ja katso videolta Akseli Herlevin vinkit!

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja