"Pohjolan parhaimpia lintuja" – oletko kokeillut tätä herkkua?

Riekkoa

Oletko sinä koskaan maistanut riekkoa?

Huomenta Suomessa vietettiin tällä viikolla riistaviikkoa ja sen kunniaksi kokki Akseli Herlevi valmisti perjantaina hieman harvinaisempaa herkkua: Riekkoa Suvorovin tapaan.

Herlevin mielestä riekkoa kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos sitä vain saa käsiinsä.

– Riekko on mielestäni yksi Pohjolan parhaimmista linnuista ja sopii loistavasti tähän reseptiin, Herlevi ylistää.

Miten riekko valmistetaan Suvorovin tapaan? Kokeile reseptiä ja katso videolta Akseli Herlevin vinkit!

Riekkoa Souvarovin tapaan 6:21

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.