Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjänen lisää pekoniin yhden ainesosan – lyömätön lopputulos!

Harri Syrjäsen mielestä yksi ainesosa tekee pekonista täydellistä.
Harri Syrjäsen mielestä yksi ainesosa tekee pekonista täydellistä. Shutterstock/MTV
Julkaistu 01.09.2024 17:25

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Näin saat paistetun pekonin maistumaan entistäkin paremmalta!

Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kokki Harri Syrjäsen vierailusta Huomenta Suomessa. MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä juontajille muun muassa hämmentävän maistiaisen: vaniljajäätelöä, oliiviöljyä ja sormisuolaa. Lisäksi kokki antoi vinkkejä makaronilaatikon maustamiseen.

Lue myös: Harri Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä hämmentävän maistiaisen

Penslaa pekoni!

Lähetyksessä tuli puhe myös oudon toimivista makuyhdistelmistä. Syrjäsellä oli mielessä yksi erityinen pekonivinkki:

– Tykkään todella paljon, kun laitan pekonia uuniritilälle ja penslaan sen vaahterasiirapilla.

Lopputuloksena saa kokin mukaan suolaisen makean ja rapean pekoniherkun.

– Voi käyttää jälkiruoassa ja suolaisessa ruoassa.

Lue myös: Näin Harri Syrjänen maustaisi makaronilaatikon

Katso myös: Mitä sinä maistat? Harri Syrjänen huijasi juontajien makunystyröitä

9:26Mitä sinä maistat? Harri Syrjänen huijaa juontajien makunystyröitäHarri Syrjänen maistatti erikoista makuyhdistelmää.

Lisää aiheesta:

Näin Harri Syrjänen maustaisi makaronilaatikonHarri Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä hämmentävän maistiaisenJari-Jukka ylistää vartissa mureaksi kypsyvää grillilihaa: "Kuin pekonia, mutta parempaa"Henri Alén pilkkoo porkkanat hämmentävällä tavallaYhdistä punajuuri ja vuohenjuusto herkulliseen risottoon – testaa tv-kokin resepti: "Ei voi olla tekemättä"Yksi ainesosa tekee paistetusta pekonista taivaallisen maukasta: "En pysty lopettamaan syömistä"
PekoniRuokaRuoanlaittoHuomenta SuomiMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pekoni
  • 31.3.07:41
    Ruoka

    "Yksi yleisimmistä virheistä" – ethän tee näin, kun paistat pekonia?

  • 01.01.202417:32
    Ruoka

    Testasimme "miljardöörin pekonin" – Snoop Doggin ohje pekonin valmistukseen yllättää

  • 13.11.202312:57
    Ruoka

    Näin pekonipaketille kannattaa aina tehdä

  • 29.07.202210:46
    Ruoka

    Yhdysvalloissa on tarjolla pekoninystävän unelmapesti – huimaava tuntipalkka

  • 25.01.202219:58
    Ruokaniksit

    Ammattilaiskokin mukaan suurin osa tekee tämän kardinaalivirheen pekonin paistamisessa