Harri Syrjänen lisää pekoniin yhden ainesosan – lyömätön lopputulos!
Näin saat paistetun pekonin maistumaan entistäkin paremmalta!
Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kokki Harri Syrjäsen vierailusta Huomenta Suomessa. MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä juontajille muun muassa hämmentävän maistiaisen: vaniljajäätelöä, oliiviöljyä ja sormisuolaa. Lisäksi kokki antoi vinkkejä makaronilaatikon maustamiseen.
Penslaa pekoni!
Lähetyksessä tuli puhe myös oudon toimivista makuyhdistelmistä. Syrjäsellä oli mielessä yksi erityinen pekonivinkki:
– Tykkään todella paljon, kun laitan pekonia uuniritilälle ja penslaan sen vaahterasiirapilla.
Lopputuloksena saa kokin mukaan suolaisen makean ja rapean pekoniherkun.
– Voi käyttää jälkiruoassa ja suolaisessa ruoassa.
Katso myös: Mitä sinä maistat? Harri Syrjänen huijasi juontajien makunystyröitä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike