Pikaruokalan asiakas pettyi annokseensa – mies marssi tiskin taakse tehdäkseen oman ruokansa

6:56 Marttojen keittiössä
Mika Tommola vieraana Marttojen keittiössä.

Yhdysvalloissa Taco Bell -pikaruokalaan jouduttiin soittamaan poliisit, koska miesasiakas koki, ettei hänen tacopizzassaan ollut tarpeeksi lihaa.

Pikaruokaloiden annokset harvemmin näyttävät täysin samalta, kuin tuotekuvissa. Jotkut nielevät pettymyksen paremmin kuin toiset ja toiset taas antavat suoraa palautetta ravintolalle. Eräs asiakas päätti mennä askeleen pidemmälle ja näyttää ravintolan työntekijöille, miten annos hänen mielestään tulisi kasata, Fox News kertoo.

Lihan määrä ei kelvannut

Toistaiseksi tunnistamaton miesasiakas oli tilannut Taco Bellin ajokaistalta Mexican Pizza -annoksen, jonka täytteisiin hän oli kuitenkin pettynyt. Mies palasi annoksensa kanssa ravintolaan sisälle ja vaati saada uuden pizzan, sillä hänen mielestään siinä ei ollut tarpeeksi lihaa.

Ravintolan työntekijät tekivät hänelle uuden annoksen, mutta mies ei ollut tyytyväinen siihenkään. Tämän jälkeen mies olisi halunnut rahansa takaisin, mutta sekään ei onnistunut, sillä ravintolan esimies ei ollut paikalla.

Poliisiraportin mukaan raivostunut miesasiakas marssi tiskin taakse näyttääkseen työntekijöille, miten hänen ruokansa pitäisi oikeaoppisesti valmistaa.

Omatekoinen ateria saattaa tulla kalliiksi

Työntekijät vaativat kertomansa mukaan miestä poistumaan takaisin ravintolasalin puolelle, mutta tämä oli kieltäytynyt ja puhutellut työntekijöitä erittäin törkeästi. Miesasiakas ei luonnollisesti ollut osannut noudattaa minkäänlaisia terveysmääräyksiä keittiössä, eikä ollut esimerkiksi käyttänyt lainkaan kumihanskoja ruokaansa valmistaessaan.

Mitään suurempaa kohtausta mies ei ollut onneksi aiheuttanut, vaan lisättyään ilmeisesti tarpeellisen määrän lihaa ruokaansa, hän oli poistunut paikalta. Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut miestä, mutta hänelle on todennäköisesti tiedossa sakkoja varkaudesta ja luvattomasta kulusta ravintolan tiloissa.

Lähteet: Fox News, Thrillist

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja