Pilkotko omenan näin? Neljällä viillolla täydelliset viipaleet
Pilkkomalla omenan yhdeksään osaan saat täydellisen kokoisia naposteluviipaleita.
Otatko usein omenan evääksi esimerkiksi töihin, mutta kokonaisen ompun rouskuttaminen tuntuu välillä hieman sottaiselta tai äänekkäältä?
Tai kuulutko heihin, jotka söisivät enemmän hedelmiä, jos ne olisi pilkottu valmiiksi sopivan kokoisiin palasiin?
Kuin ostoskanavalla konsanaan – meillä on tähän ongelmaan ratkaisu! Neljän viillon tekniikalla omenan saa paloiteltua juuri sopivan kokoisiin palasiin.
Mikä parasta, jos kiedot pilkotun omenan ympärille esimerkiksi kuminauhan, kelmua tai mehiläisvahakankaan, se on näppärä ottaa myös evääksi. Kun omena pysyy edelleen "kasassa", palaset eivät ala tummua niin helposti. Pinnoille voi halutessaan pirskotella myös esimerkiksi sitruunamehua, joka estää myös tummumista.
Katso yllä olevalta videolta, miten omena kannattaa leikata.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka