Mainos

Pikkutyttö teeskenteli ansiokkaasti pitävänsä äitinsä tekemästä ruoasta – jos kaipaat piristystä, katso tämä

Twitteriin ladatulla hittivideolla nähdään, miten pikkutyttö yrittää syödä äitinsä tekemää ruokaa hymyissä suin, vaikka selkeästi kyseinen annos ei ole hänen makuunsa.

Kerroimme perjantaina hitiksi nousseesta videosta, jossa 4-vuotias Layla saa kuulla pikaruokaravintoloiden sulkeutuneen ja joutuvansa nyt syömään äitinsä tekemää ruokaa. Layla itkee videolla draamakuningattaren lailla ikään kuin maailmanloppu olisi nyt julistettu.

Nyt toinen samantyylinen hittivideo leviää Twitterissä – tosin tällä tytöllä saattaa olla 4-vuotiasta Laylaakin paremmat näyttelijänlahjat.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Videolla nähdään, kuinka pieni tyttö syö ruokaa ja yökkäilee välillä, mutta onnistuu peittämään kaiken melko taidokkaasti hymynsä taa. Äiti utelee tytöltä, pitääkö hän ruoasta.

Olen kunnossa, tyttö vastaa naureskellen, mutta lopulta ilme vaihtuu taas yökkäilyksi. India Today -uutissivuston mukaan videon jakoi Twitterissä koripalloilija Rex Chapman ja siitä on muodostunut Twitterissä yksi korona-ajan piristävistä videohiteistä. Tytön eno on myös kommentoinut tapausta Twitterissä:

– Videolla on siskontyttöni. Hän söi spagettia ja todella halusi tykätä siitä.


***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja