McDonald’s sulki ovensa ja Layla, 4, sai kuulla suru-uutiset – pikkutytön reaktiosta superhitti erityisesti yhdestä syystä: "Sitä en odottanut"

Happy Meal McDonald's hampurilainen juustohampurilainen
Shutterstock

Brittiäiti jakoi sosiaalisessa mediassa videon 4-vuotiaasta tyttärestään, joka saa kuulla hänen lempi pikaruokaravintoloidensa sulkeneen ovensa koronakriisin vuoksi. Videosta paisui nopeasti valtava hitti erityisesti yhdestä syystä, uutisoi muun muassa Daily Mail. 

Joanne Charlton, 30, jakoi sosiaalisessa mediassa videon tyttärestään, joka ottaa uutisen ravintoloiden sulkeutumisesta melko raskaasti. Joannen 4-vuotias tytär Layla saa kuulla videolla, että hänen lempiravintolansa, kuten McDonald's, Nando's ja KFC ovat sulkeneet ovensa ja take away -palvelunsa.

Layla itkee videolla vuolaasti uutiset kuultuaan, mutta pahin on vielä edessä: tilanne eskaloituu lähes epätoivoiseksi, kun Layla saa kuulla, että nyt hänen on syötävä äitinsä tekemään ruokaa. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

Joanne kertoo brittilehti Daily Mailille avanneensa maailmaa moukaroivaa koronatilannetta rehellisesti nelivuotiaalle tyttärelleen. Joanne oli luvannut Laylalle, että he kävisivät vielä viimeisen kerran hakemassa McDonald'sista ruokaa, ennen kuin ravintola sulkeutuisi. Äiti koki, että hänen täytyi selittää tyttärelleen tarkemmin, mistä kaikessa on kyse. 

Joanne kertoi Laylalle, että pikaruokaravintolat sulkevat ovensa Boris Johnsonin päätöksellä, koska pöpöjä on nyt paljon liikkeellä.

–  Sanoin Laylalle, että ymmärrätkö, että McDonald’s sulkee ovensa ja se tulee olemaan suljettuna pitkään. Sitten Layla rupesi hieman itkemään, joten kaivoin puhelimen esille ja ajattelin kuvata, mihin homma johtaa.

Joannen mukaan Layla ei syö jatkuvasti pikaruokaa, mutta rakastaa McDonald'sista saatavia leluja. Joanne kertoo myös yllättyneensä tyttärensä reaktiosta siihen, että perheessä syötäisiin nyt äitin tekemää ruokaa. 

– Sitä en odottanut. Luulin olevani hyvä kokki!

Joanne kuitenkin vakuuttaa, että vaikka Laylan reaktio vaikuttikin videolla todella dramaattiselta, tytär oli sinut asian suhteen jo muutamaa minuuttia myöhemmin. 

– Hän on hyvin energinen ja rakastaa ihmisten viihdyttämistä. Hän tietää myös, miten kameralle esiinnytään, hän on katsonut paljon YouTubea. 

Lähde: Daily Mail

***

1:26

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja