1:04

Lasten Happy Meal -ateriasta löytyi hengenvaarallinen yllätys – vanhemmat kauhuissaan: "Olin vihainen ja poissa tolaltani"

Videolla näytetään, kuinka McDonald'sin mainoskuvat oikein syntyvät.

McDonald'sin lastenaterian seasta löytynyt puhdistusterä sai vanhemmat soittamaan virkavallan paikalle. 

Yhdysvaltalaisperhe järkyttyi toden teolla lastenateriasta löytyneen ”yllätyksen” vuoksi. Perinteisen lelun sijaan laatikosta paljastui lieden puhdistukseen tarkoitettu puhdistusterä.  

– Hän tuli onnelliseksi saatuaan lelun. Kun näin mikä se oli, nappasin sen nopeasti pois häneltä, Scot Dymond kertoo Nbc15-sivustolle Ohion osavaltiossa sattuneesta tapauksesta.

Perhe otti välittömästi yhteyttä Columbuksen kaupungissa sijaitsevan ravintolan ravintolapäällikköön, joka pahoitteli tilannetta ja lupasi korvata tapauksesta aiheutuneen järkytyksen.

– Olin vihainen ja poissa tolaltani. Ravintolapäällikkö pahoitteli tilannetta ja lupasi tarjota ilmaisen lounaan. En halua ateriaa. Haluan, että minun ja kaikkien muidenkin lapset ovat turvassa, Dymond kertoo.

Poliisi kannustaa erityiseen varovaisuuteen

Perhe ei tyytynyt pahoitteluihin, vaan katsoi parhaakseen soittaa poliisit paikalle. Paikallinen poliisi tutki tilannetta ja tuli siihen tulokseen, että puhdistusväline oli pudonnut pahvilaatikkoon vahingossa, eikä tekoa siis tulkittu tahalliseksi.

Vaikka virkavallan paikalle kutsuminen ei johtanut toimenpiteisiin, poliisi kehottaa vanhempia tarkastamaan aterian aina ensin, ennen kuin se annetaan lasten käsiin.

– Ole aina erityisen huolellinen sen kanssa, mitä annat lapsillesi, Dennis Weiner Columbuksen kaupungin poliisista kertoo.

Lähde: Nbc15

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja