Nyt jäi pikaruokaketju nolosti kiinni! Suosittu annos peräisin lähikaupan pakastealtaasta

Domino's pizza pizzeria
Shutterstock

Tunnetun pikaruokaketjun työntekijä bongattiin lähimarketissa ostamassa pakasteperunoita ravintolan ruokalistalle.

Tunnettu yhdysvaltalainen ravintolaketju Domino’s jäi jo toistamiseen kiinni marketin pakasteosaston ainesten käyttämisestä. Twitter-käyttäjä SineadSarah latasi palveluun kuvan, jossa näkyy Domino’s-ravintolan työntekijä Asda-kaupan kassalla pakasteperunaostoksilla.

Pikaruokaravintolan listoilla on peruna-annos, joka maksaa noin 4,9 euroa. Pakasteperunat kauppaketju Asdasta maksavat sen sijaan noin 1,2 euroa per pussi. Toisaalta luulisi, että pakasteperunoiden tilaaminen isommissa erissä tukusta tulisi edullisemmaksi.

Ravintolaketju myöntää tapauksen – jäi jo toisen kerran kiinni

Ravintolaketju Domino’s on myöntänyt nolon tapauksen, mutta kiistää asian olevan yleinen käytäntö kaikissa ravintoloissa.

– Joskus suurina urheiluviikonloppuina ravintolamme joutuvat valitettavasti sellaisen tilanteen eteen, että osa elintarvikkeista loppuu. Emme kuitenkaan ohjeista ravintoloita toimimaan, kuten tässä tapauksessa on toimittu ja tutkimme asiaa. Meillä on standardit, joiden mukaan franchise-yrittäjien tulisi hankkia ruokansa vain hyväksytyiltä ruoantoimittajilta varmistaaksemme tuotteiden laadun, Domino's-ketjun edustaja kommentoi Mirror-lehdelle.

Domino's jäi kiinni vastaavanlaisesta tapauksesta jo vuonna 2014, jolloin ketjun työntekijä bongattiin niin ikään ostamassa pakasteperunoita alle eurolla halpakauppa Aldista.

Lähde: Mirror

***

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!