Pikaruoan ystävä tyrmistyi selvitettyään, mitä hänen lempikastikkeensa sisältää: "Olinko ainoa, joka ei tiennyt?"

Ruskean kastikkeen valmistus – näin se onnistuu takuuvarmasti! 0:45 Ruskean kastikkeen valmistus – näin se onnistuu takuuvarmasti!
KATSO MYÖS: Ruskean kastikkeen valmistus – näin se onnistuu takuuvarmasti!

Tiktokkaaja hämmentyi luettuaan lempidippinsä ainesosaluettelon. Olisitko tiennyt, mitä hedelmää sweet and sour -kastike sisältää?

Oletko ikinä pysähtynyt miettimään, mitä suosikkidippisi sisältävät? Luvassa ei ole välttämättä mitään karmaisevia paljastuksia, mutta yllätyksiä kuitenkin.

Metro-julkaisu kirjoittaa nimittäin naisesta, joka oli vihdoin päättänyt tutkia, mitä hänen suosikkikastikkeensa, sweet and sour, sisältää.

Suurin osa veikkasi pieleen

Sweet and sour -kastike on tuttu Mäkkärin menun lisäksi monista aasialaisista ruoista. Kastikkeen makeus tulee tietysti jostakin, mutta mistä?

27-vuotias Evan-May Gillot jakoi TikTokiin videon, jolla "paljastaa" McDonald'sin dippikastikkeen yhden ainesosan olevan aprikoosi. 

Nainen oli päättänyt hetken mielijohteesta vihdoinkin tutkia kastikkeen ainesosaluettelon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olinko ainoa, joka ei tiennyt mistä hedelmästä se valmistetaan? Gillot kysyy videolla ja paljastaa olleensa jopa hieman shokissa asian selvittyä.

Kommenttien perusteella Gillot ei missään nimessä ollut tietämättömyytensä kanssa yksin. Kommenttikentän perusteella moni ei ollut ikinä ajatellut asiaa ja useat taas olisivat veikanneet, että jos kastike sisälsi jotakin hedelmää, se olisi ollut ananas, luumu, omena tai jopa mango tai banaani.

– En ole koskaan varsinaisesti ajatellut sitä, mutta nyt pohdin kaikenlaisia mausteita – tarkoitan, että entäpäs ruskea kastike! Ne ovat vain niin vaikeasti määritettäviä, Gillot pohtii.

McDonald'sin sivuilta käy ilmi, että cyrrudippi sen sijaan sisältää omenapyreetä ja barbequedippi tomaattipyreetä.

Katso myös: Näin dippijauhe kannattaa sekoittaa kermaviiliin:

Tiesitkö? Näin dippijauhe pitäisi sekoittaa kermaviiliin:"Miksi en ollut tajunnut tätä aiemmin?" 0:27
 Ei enää kermaviilipurkin yli pöllähtävää dippijauhesotkua! Tällä tekniikalla saat dippijauheen sekoitettua kermaviiliin kaikista helpoiten. 

Lähteet: Mirror, McDonald's

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.