5:14

Piirakan tekeminen ei enää helpommaksi muutu – jos haluat nopeasti mustikkapiirakkaa, tämä varma hittiresepti on testattava

Joko löysit kesän ensimmäiset mustikat? Sujauta ne kaikkien aikojen helpoimpaan marjapiirakkaan, joka on hitti vuodesta toiseen. 

Videolla: Onko pakastimessasi vielä viime kesän marjoja? Tee niistä maukas drinkki helposti!

Superhelppo marjapiirakka valmistuu käden käänteessä, eikä vaadi sen kummempia leivontavälineitä. Kesä- ja syyssesonkiin sopiva marjapiirakka kannattaa nyt valmistaa kotimaisista mustikoista. Syksymmällä voit vaihtaa marjalajiketta esimerkiksi puolukoihin. 

Kokki Marcos Gois valmisti herkullisen marjapiirakan alun perin Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa syyskuussa 2017. Gois käytti piirakkaan tuolloin puolukoita.

– Jos et pidä puolukoista, voit korvata ne myös esimerkiksi mustikoilla tai omenoilla, kokki vinkkasi tuolloin.

Helposta piirakkareseptistä muodostui tuolloin nopeasti hitti MTV:n Makuja.fi-ruokasivustolla ja lukijat rakastavat sitä edelleen.

Marjapiirakan valmistamiseen ei tarvita vatkainta tai mitään muutakaan sen ihmeellisempiä työvälineitä. Kesän mustikkasato alkaa kypsyä pikku hiljaa Suomessa, joten kipin kapin metsään marjoja poimimaan ja kotiin piirakkaa leipomaan.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja