Ruoka-asiantuntija kertoo parhaat vinkkinsä jauheliha-tomaattikastikkeen valmistamiseen.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrotiin maaliskuun alussa tutkimuksesta, jonka mukaan suomalaisten suosikkipastakastike on jauheliha-tomaattikastike.
Kastike on helppo valmistaa ja jauhelihaa lukuun ottamatta ainekset löytyvät todennäköisesti jo valmiiksi kuiva-ainekaapista.
Allt on Mat -sivuston ruoka-asiantuntija Gunilla von Heland listaa kolme vinkkiä, joiden avulla jauhelihakastikkeesta saa yksinkertaisesti erityisen maukasta.
Lue myös: 1980-luvun hittipasta teki taas paluun: "Tosi helppo tehdä"
Kolme yksinkertaista keinoa parempaan jauhelihakastikkeeseen
Tomaattisen jauhelihakastikkeen voi valmistaa monella eri tapaa ja monista eri aineksista, vaikka kaikki niistä eivät olisikaan italialaisten hyväksymiä.
