Pääsiäisen 15 herkullisinta lammas- ja karitsareseptiä – maista "Välimeren rantojen lämpimät aromit"

Lammas on monipuolinen raaka-aine, josta syntyy pääsiäisen himotuin pääruoka.

Pääsiäinen on aikaa, jolloin saa ja pitääkin syödä hyvin. Sivumaku-bloggari kokosi yhteen pääsiäisen herkullisimmat reseptit, jotka vievät syöjänsä makumatkalle maailman ympäri. 

Lammas kuuluu pääsiäiseen, vaikka sen varsinainen sesonki onkin syksyllä, kirjoittaa Sivumaku-blogia pitävä Jani Kinnunen. Bloginsa lammas-ja karitsareseptejä yhteen koonnut Kinnunen kertoo reseptimäärän osoittavan, kuinka monipuolisisita raaka-aineista tässä oikein on kysymys. 

– Pääsiäisenä on monilla myös aikaa käytettävissä, joten kerrankin tarjoutuu tilaisuus haudutella lihaa pitempään, Kinnunen kertoo.

Lammasta ja karitsaa voi nauttia, vaikka aika olisikin kortilla.

– Nopeampi tapa on kokeilla kaikkea lampaan jauhelihasta ja maistaa itäisen Välimeren rantojen lämpimät aromit tumman mehevän punaviinin huuhtoessa ne alas, Kinnunen toteaa.

Miltä kuulostaisivat lampaan jauhelihasta valmistetut kreikkalaiset lihapullat? Entäpä haudutettu karitsanlapa tai vorschmack? Katso 15 herkullisen lammas- ja karitsaruoan reseptit Sivumaku-blogista.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja