Ostereiden avaaminen oikeaoppisesti: Maailmanmestari näyttää mallia!
Ostereiden avaamisessa tekniikka on kaiken a ja o.
Ostereiden suosio on viime vuosina kääntynyt jyrkkään nousuun, ja niiden voidaankin sanoa olevan nyt trendiruokaa parhaimmillaan. Ostereiden avaamisen hallitsevan maailmanmestarin Anti Lepikin mukaan osterit eivät enää nykyisin ole pelkkää gourmetruokaa, vaan niitä voidaan nauttia tilanteessa kuin tilanteessa. Osterikestit ovatkin oiva tapa kutsua ystävät yhteen ja nauttia näitä herkullisia äyriäisiä.
Jos osterin avaaminen mietityttäää, videolla Lepik näyttää kolme erilaista tapaa, jolla osterit on mahdollista avata. Videon lopussa pääset lisäksi näkemään, kuinka nopeasti homma parhaimmillaan oikein käy.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut