Mieletön suoritus! Pienikokoinen nainen syö kerralla 150 kananugettia

Moni pikaruoan ystävä tietää sen tunteen, kun tekisi mieli syödä 150 kananugettia. Kun ruokatilauksensa saa tehtyä, valtaosa huomaa, että ei se nälkä ihan niin kova ollutkaan. Japanilainen kilpasyöjä on kuitenkin eri maata.

Japanilainen Yuka Kinoshita, 31, tunnetaan kotimaassaan kilpasyöjänä ja pienikokoinen nainen on viime vuosina tehnyt huikeita syömisennätyksiä. Uskoisitko, että Kinoshita pystyy syömään kerralla uskomattomat 150 McDonald'sin kananugettia?

Kinoshita tarttuu haasteeseen YouTube-videolla pirteänä, eivätkä hänen vatsaansa katoavat nugetit tunnu vaikuttavan naisen vireyteen millään tapaa. Suorituksensa aikana Kinoshita dippailee tyytyväisenä nugetteja er dippeihin ja selvästi nauttii syömisestä. Aikaa huikeaan suoritukseen kuluu pienikokoiselta naiselta vain hieman yli 21 minuuttia.

Kato videolta, kuinka Kinoshitan mieletön suoritus onnistui!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja