Mieletön suoritus! Pienikokoinen nainen syö kerralla 150 kananugettia

Moni pikaruoan ystävä tietää sen tunteen, kun tekisi mieli syödä 150 kananugettia. Kun ruokatilauksensa saa tehtyä, valtaosa huomaa, että ei se nälkä ihan niin kova ollutkaan. Japanilainen kilpasyöjä on kuitenkin eri maata.

Japanilainen Yuka Kinoshita, 31, tunnetaan kotimaassaan kilpasyöjänä ja pienikokoinen nainen on viime vuosina tehnyt huikeita syömisennätyksiä. Uskoisitko, että Kinoshita pystyy syömään kerralla uskomattomat 150 McDonald'sin kananugettia?

Kinoshita tarttuu haasteeseen YouTube-videolla pirteänä, eivätkä hänen vatsaansa katoavat nugetit tunnu vaikuttavan naisen vireyteen millään tapaa. Suorituksensa aikana Kinoshita dippailee tyytyväisenä nugetteja er dippeihin ja selvästi nauttii syömisestä. Aikaa huikeaan suoritukseen kuluu pienikokoiselta naiselta vain hieman yli 21 minuuttia.

Kato videolta, kuinka Kinoshitan mieletön suoritus onnistui!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!