Onko uusavuttomuudella enää mitään rajaa? Myynnissä jopa pakastettuja avokadoviipaleita

avokado
Avokado on parhaimmillaan tuoreena. Shutterstock

Avokadon käsittely ei aina ole helppoa. Siksi brittimarkkinoille on nyt tuotu valmiiksi viipaloitu ja pakastettu avokado.

Täydellisen avokadon metsästys voi tuntua mahdottomalta, jos kaupasta löytyy vain raakoja tai ylikypsiä hedelmiä. Avokadon käsittelykään ei aina suju ongelmitta, sillä useat ihmiset ovat joutuneet hakeutumaan ensiapuun avokadon leikkaamisesta saamiensa vammojen vuoksi.

Kaikesta huolimatta avokadojen suosio ei ota laantuakseen.

Brittiläinen kauppaketju Iceland tarttui tilaisuuteen ja lanseerasi valmiiksi viipaloidut ja pakastetut avokadot, jotka on helppo noukkia suoraan pakastealtaasta brunssipöytään. Avokadoviipaleet sulavat muutamassa tunnissa käyttövalmiiksi.

Pakastetuista avokadoviipaleista voi hyvinkin tulla hitti, sillä kilpaileva ketju Tesco on myynyt pakastettuja avokadonpuolikkaita jo muutaman vuoden ajan. Icelandin valmiit viipaleet tekevät avokadojen käytöstä entistäkin helpompaa.

Kanadassa myydään myös valmiiksi kuorittuja tuoreita avokadoja.

Marks & Spencer toi brittimarkkinoille vuosi sitten oman versionsa valmiiksi kuorituista ja viipaloiduista tuoreista avokadoista, jotka saivat osakseen niin paljon kritiikkiä, että tuote vedettiin lopulta myynnistä.

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!