Onko tässä salaisuus täydellisiin paistettuihin perunoihin? Testasimme helpon ohjeen

Näin valmistat maailman parhaita perunoita uunissa 2:27 Näin valmistat maailman parhaita perunoita uunissa
Näin valmistat maailman parhaita perunoita uunissa.

Tämä helppo resepti lupaa täydellisiä paistettuja perunoita.

MTV Uutisten Makuja-ruokatoimituksessa innostutaan aina, kun sosiaalisessa mediassa hehkutetaan uutta perunareseptiä. Jos pottuja tituleerataan vieläpä "maailman parhaiksi perunoiksi", reseptiä on luonnollisesti pakko kokeilla.

The Kitchn -sivuston mukaan kyseessä on äärimmäisen helppo resepti, jota varten et tarvitse käytännössä kuin perunaa, voita, juustoa sekä haluamasi maustesekoituksen. Reseptiin ei ole edes varsinaisia mittoja, eli aineksia saa heitellä melko vapaalla kädellä.

Lopputulos upposi täysin ainakin testaajaan: päältä täydellisen rapeita, mausteisia ja juustoisia, ja sisältä pehmeitä perunoita!

Katso yllä olevalta videolta, miten helposti maailman parhaat perunat valmistuivat.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.