Onko tässä maailman paras työpaikka? Mielin määrin suklaata ja tuhat euroa tuoreille äideille

Katso ohjeet rocky roadin valmistamiseen.

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa päivän päätteeksi saisit viedä kotiin niin paljon suklaata, kuin vain jaksat kantaa?

VIDEO: Osaatko avata Tupla-patukan oikein?

Hollantilainen suklaayritys, Tony’s Chocolonely saattaa olla hulluna suklaaseen, mutta vakavissaan ihmisten suhteen. Erityisen hyvin tämä näkyy heidän joka päiväisessä toiminnassaan toimistolla.

Herkkuja ja yhdessä tekemistä

Tony’s Chocolonely uskoo siihen, että motivoituneet ja inspiroituneet työntekijät ovat avainasemassa siinä, että yritys menestyy ja saavuttaa tavoitteensa.

Yhtiön työsopimuksissa lukee, että työntekijä saa joka ikisenä päivänä viedä niin paljon suklaata mukanaan, kuin pystyy kantamaan. Suklaansyönnin tasoittamiseksi työntekijät saavat vuosittain myös uudet juoksulenkkarit, jonka lisäksi he joogaavat ja kuntoilevat yhdessä.

Hollannissa raskaaksi tuleminen ei aina edistä työuraa, mutta Chocolonelyn palveluksessa olevat saavat tuhat euroa käteen sinä päivänä kun lapsi syntyy. Jos lapsi on tehty yhdessä jonkun toisen Chocolonelyn työntekijän kanssa, kummatkin saavat 1000 euroa!

Kreisejä suklaamakuja

Tony's Chocolonelyn suklaaevankelista Ynzo Van Zanten kertoo, että he voivat tehdä toimistonsa keittiössä myös omia suklaasekoituksia.

– Saamme laittaa suklaaseen mitä vain! Meillä on vain kolme sääntöä: Ei alkoholia, ei huumeita eikä maapähkinöitä, van Zanten kertoo.

Toimiston keittiössä on kokkailtu muun muassa suklaata, jossa oli kinkkua ja kananmunaa, sekä maitosuklaalevy, jota maustoi rapea pekoni ja vaahtokarkit. Van Zanten itse luuli kertaalleen kehittäneensä suklaiden Graalin maljan, kun yhdisti maitosuklaaseen mango-banaanilassia. Lopputulos oli kuulemma kuitenkin lähinnä kuvottava.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuotantoon asti hassuista kokeiluista on päätynyt muun muassa valkosuklaalevy, jossa on paukkukarkkeja ja vadelmaa sekä maitosuklaa, jossa on popcornia ja strösseleitä.

– Ihmiset eivät osaa odottaa paukkukarkkeja ja yllättyvät kun suussa alkaa yhtäkkiä poksua, van Zanten naurahtaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja