Onko tässä kesän 2024 "ananaslonkero"? MTV:n raati testasi uutuusjuoman

Onko tässä kesän 2024 "ananaslonkero"? MTV:n raati testasi uutuusjuoman 3:34 Onko tässä kesän 2024 "ananaslonkero"? MTV:n raati testasi uutuusjuoman
KATSO VIDEO: Uutuusjuoma jakoi raadin mielipiteet.

Haastaako uutuusjuoma oikeasti hitiksi nousseen ananaslonkeron? MTV:n makuraati testasi.

Kuten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla aiemmin kerroimme, viime kesän jättihittijuoma ananaslonkero on saamassa ainakin valmistajan mukaan uuden haastajan. Hartwallin oman tiedotteen mukaan uusi limen, sitruunan ja yuzuhedelmän makuinen lonkero on saanut ennakkoon tehdyissä kuluttajamaistelutesteissä jopa ananaslonkeroa paremmat arviot. 

Uutuusmaku tulee kauppoihin maaliskuussa. MTV sai jo käsiinsä tölkin lemonade-lonkeroa ja testasimme, onko juomasta todella hittiananaksen haastajaksi.

Sitruslonkeroita muillakin valmistajilla – Koffilta ananaksinen haastaja

Sitruksen makuisia lonkeroita on ollut jo aiemmin useilla eri valmistajilla ja tuotebrändeillä, Hartwallin lisäksi esimerkiksi Olvilla, Rainbow'lla sekä Helsinki Distilling Companylla. Tiettävästi kolmea sitrusta yhdistelevää lonkeroa markkinoilla ei kuitenkaan aiemmin ole ollut.

Sinebrychoff sen sijaan on tänä vuonna päättänyt viedä ananaslonkerobuumin uudelle tasolle lanseeraamalla niin ikään useita eri makuja yhdistelevän makulonkeron. Koffin uusi Long Drink Twist yhdistelee ananasta, mansikkaa ja sitruunaa.

Päihittääkö uusi sitruslonkero viime vuoden hittimaun? Katso videolta, mitä mieltä raati oli uutuusjuomasta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!