Olutyritys lupaa ilmaiset sixpackit urheilufaneille – asiassa on vain yksi mutta: 836 merkin nettiosoite

10:20 Baari keksi, miten voi myydä itse tehtyä olutta: Pipetillä tippa vettä sekaan – MTV kysyi paikan päällä, mistä on kyse

Jenkkifutisfanit voivat napata itselleen ilmaiseksi olutta, mikäli vaivautuvat kirjoittamaan "naurettavan pitkän nettiosoitteen" selaimeensa, uutisoi Fox News.

Videolla: Suomalaisbaari keksi viime keväänä keskellä koronarajoituksia, miten myydä olutta ulos laillisesti.

Vuosittainen jenkkifutismittelö Super Bowl käydään sunnuntaina 7. helmikuuta Floridan Tampassa. Joka vuosi uutisotsikoihin nousevat myös urheilutapahtuman väliaikaesitykset sekä pelitauoilla esitetyt mainokset. Super Bowlin valtavien katsojamäärien vuoksi yksi 30 sekunnin mainos maksaa yritykselle noin 5,5 miljoonaa dollaria.

Vain yhden kalorin tähden

Tänä vuonna juomayritys Miller Lite on päättänyt käyttää mainosbudjettinsa hieman eri lailla. Olutbrändi on nimittäin päättänyt kiusata pahinta kilpailijaansa Michelob Ultraa, joka on ostanut kallisarvoista Super Bowl -mainosaikaa. Joka kerta kun Michelobin mainos näkyy pelin aikana, katsojilla on mahdollisuus saada ilmaiseksi Millerin olutta.

Kaksi olutyritystä nokittelee toisiaan, koska molemmilla on myynnissä omat vähäkaloriset oluensa. Michelob on mainostanut omaa 95 kilokaloria sisältävää oluttaan terveellisemmäksi vaihtoehdoksi kuin Millerin 96-kilokalorinen olut. Miller haluaa kuitenkin nyt todistaa, että heidän oluessaan oleva yksi ekstrakalori on sen arvoinen.

Naurettavan pitkä nettiosoite, eikä edes "copy-paste" auta

Siispä, joka kerta kun Michelobin olutmainos pyörähtää käyntiin sunnuntain Super Bowlissa, urheilufaneilla on mahdollisuus saada Miller Lite -olutta ilmaiseksi. Hommassa piilee kuitenkin yksi pieni mutta: ilmaisen sixpackin saadakseen on näpyteltävä selaimeen 836 merkin mittainen nettiosoite. Miller perustelee asiaa sillä, että “yhden kilokalorin poltaminen on yhtä yksinkertaista kuin naurettavan pitkän nettiosoitteen kirjoittaminen”

Kahdeksan dollarin arvoisia sixpackeja on tarjolla 5000 kappaletta. Uutiskanava Foxin mukaan yritys on myös tehnyt nettiosoitteen kopioimisesta ja liittämisestä vaikeaa, joten ilmaista olutta halajavien on todella kirjoitettava 836 merkkiä käsin. Järjestelmä tunnistaa, jos nettiosoite syötetään kopioimalla, eikä olutta silloin tipu.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja