Erilaisten oluiden maistelu on paitsi hauskaa, myös opettavaista. Olutasiantuntija paljastaa nyt joukon vinkkejä, joilla pääset hyvin alkuun.
Videolla Anikó Lehtinen näyttää, kuinka olut kaadetaan lasiin oikein.
Olutasiantuntija Anikó Lehtisen mukaan erilaisiin oluisiin tutustuminen on varsin helppoa. Liikkeelle pääsee niinkin helposti, kuin hakemalla kaupasta erilaisia oluita ja rasvaa sisältäviä elintarvikkeita, kuten juustoja ja makkaroita.
Rasva on ainesosa, joka pyöristää aromeita ja helpottaa näin ollen erilaisten oluiden makuihin tutustumista.
– Kun erilaisia oluita maistellaan yhdessä rasvaisten ruokien kanssa, ruokien sisältämä rasva keventää todella hyvin polkua oluen luo, Lehtinen selittää ja lisää, että kitkerä olut saattaa muuttaa makuaan hyvinkin paljon, kun sen yhdistää ruoan kanssa.