Mitä kaikkea pikanuudeleista voikaan tehdä? Insider pyysi kahdelta kokilta ja yhdeltä reseptinikkarilta vinkit hittituotteen hyödyntämiseen perinteisestä poikkeavalla tavalla.
Videolla vinkki muun muassa Kari Aihisen nuudelivokkiin.
Pikanuudelit ovat nopeaa, helppoa ja halpaa syötävää. Moni syö ne ihan sellaisenaan maustepussin sisällön kanssa keitettynä, toiset tuunaavat nuudelia esimerkiksi purkkitonnikalalla. Innokkaimmat pikanuudelifanit ovat jopa innostuneet tekemään niistä itselleen kakkuja juhlapäiviä varten.
Mutta mihin kaikkeen pussinuudelit oikeastaan soveltuvat ruoanlaitossa? Insider-sivusto kysyi asiaa kahdelta ammattikokilta ja yhdeltä reseptinikkailta. He paljastivat parhaat helpot vinkkinsä pikanuudelien hyödyntämiseen.
1. Käytä paneroinnissa
Oletko ikinä tullut ajatelleeksi, että nuudeleilla voi myös paneroida esimerkiksi kanaa tai kasviksia? Murskaa kuivat nuudelit ja käytä niitä leivänmurujen tai korppujauhojen tapaan leivityksessä, vinkkaa kokki SuperChefs’in kokki Darnell Ferguson.
– Murskaa nuudelit kuivana tehosekoittimessa yhdessä leivänmurujen tai korppujauhojen kanssa ja lisää joukkoon haluamiasi mausteita, Ferguson vinkkaa.
Nuudelit voi murskata myös käsin ja lisätä joukkoon nuudeleiden mukana tulevan maustepussin maustetta.
