Syötkö sinäkin pikanuudeleita? Tätä et taatusti ole tullut ajatelleeksi – uusi nuudelivillitys hämmentää

shutterstock_1493289299
Jos olet kova nuudelifani, merkkipäivänä nautittava nuudelikakku saattaa olla sinun juttusi. shutterstock

Jos pikanuudelit ovat sinulle pakkomielle, voit ehkä samaistua näihin ihmisiin, jotka ovat juhlistaneet merkkipäiväänsä totaalisen övereillä nuudelikakuilla.

Pikanuudelit ovat myös suomalaisten suosiossa ja monet pitävät niitä hyvänä hätävaraeväänä, tai opiskelijabudjettiin sopivana ateriana lisukkeilla höystettynä. Moni ei taatusti ole tullut ajatelleeksi, että nuudeleista voisi loihtia myös juhlapöydän katseenvangitsijan.

Nuudelikakut villitsevät 

Brittisivusto Unilad kertoo uudesta, suorastaan hämmentävästä nuudelikakkuvillityksestä. Indonesian Jakartalla sijaitseva Tot Aw -yritys valmistaa toinen toistaan överimpiä nuudelikakkuja ihmisten häihin ja syntymäpäiville. 

Esimerkiksi useamman kerroksen hääkakku tehdään 14-17 paketillisesta pikanuudeleita.

Yritys sai idean nuudelikakuista indonesialaisilta äideiltä. Äidit pakkaavat usein lapsilleen eväsrasiaan nuudeleita, jossa ne päivän aikana jämähtävät kakkumaiseen muotoon.

Tot Aw -yritys on tehnyt oman nuudelikakkuversionsa myös esimerkiksi suositusta indonesialaisesta rendang-ruokalajista:

Lähde: Unilad

***

2:08

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja