0:41

Oletko syönyt Pringles-lastujakin aina väärin? Kätevällä kikalla sipsit saa purkista ehjinä ulos

Viime vuosina olemme oppineet, että oikeasti teemme melko monta asiaa aivan väärin. Nyt listaan voi lisätä myös sipsien syömisen purkista.

Oletko tuskastellut Pringles-purkin kanssa, yrittäen saada viimeisiä sipsejä tuubin pohjalta ehjinä ulos? Niin on moni muukin.

Simppeli ratkaisu

Aikuisen käsi ei useimmiten mahdu Pringles-purkkiin enää sen jälkeen, kun tuubi on puolillaan. Toki purkista voi yrittää kaataa kädelle muutaman sipsin, mutta melko usein tilanne päätyy siihen, että sinulla on syli täynnä sipsejä.

Koska lastut ovat niin ohuita, ne menevät helposti myös rikki, jos yrität kaataa niitä valmiiksi kulhoon tai muuhun tarjoiluastiaan. Onneksi tähänkin pulmaan on keksitty ratkaisu!

Tarvitset ainoastaan yhden A4-paperiarkin, jonka taitat kolmin kerroin ja sujautat Pringles-purkkiin sisälle reunan myötäisesti.

Kallista purkki vaakatasoon pöydän päällä ja vedä paperiarkki hitaasti ulos, ja sipsit ovat helpommin napsittavissa! Voit katsoa pääkuvan videosta, kuinka kikka toimii käytännössä.

Entä laitatko Pringles-lastun oikeinpäin suuhusi? Lue oikea tapa:  Älä laita väärinpäin suuhusi! Näin Pringlesit pitäisi oikeasti syödä

Lähde: Someecards 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja