Älä laita väärinpäin suuhusi! Näin Pringlesit pitäisi oikeasti syödä
Moni on napostellut joskus pahviputkiloon pakattuja, kaarevia perunalastuja. Harva kuitenkaan tietää, kuinka ne kuuluu nauttia oikeaoppisesti.
Sitä luulisi, että sipsien syöminen on simppeliä puuhaa. Nyt internetiä kuohuttaa kuitenkin suuri perunalastupaljastus koskien kaarevia Pringles-sipsejä.
Jos olet syönyt perunalastusi asettamalla ne ergonomisesti kitalakea myötäillen suuhusi, kuulut luultavasti enemmistöön. Tekniikka on kuitenkin makuelämyksen kannalta väärä.
Oikea tapa syödä Pringlesit
Kyseiset perunalastut valmistetaan Pringlesin edustajan mukaan nimittäin niin, että ne maustetaan tehtaassa vain yhdeltä puolelta.
Makuelämyksen maksimoimiseksi lastu kannattaa viedä suuhun siis toisinpäin eli "U:n" muodossa, jotta mausteet kohtaavat kielen heti kättelyssä.
Lähde: Mirror
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan