Älä laita väärinpäin suuhusi! Näin Pringlesit pitäisi oikeasti syödä

pringles
Sipsien nautiskelu voi olla hienovaraista puuhaa. Shutterstock

Moni on napostellut joskus pahviputkiloon pakattuja, kaarevia perunalastuja. Harva kuitenkaan tietää, kuinka ne kuuluu nauttia oikeaoppisesti.

Sitä luulisi, että sipsien syöminen on simppeliä puuhaa. Nyt internetiä kuohuttaa kuitenkin suuri perunalastupaljastus koskien kaarevia Pringles-sipsejä.

Jos olet syönyt perunalastusi asettamalla ne ergonomisesti kitalakea myötäillen suuhusi, kuulut luultavasti enemmistöön. Tekniikka on kuitenkin makuelämyksen kannalta väärä.

Oikea tapa syödä Pringlesit

Kyseiset perunalastut valmistetaan Pringlesin edustajan mukaan nimittäin niin, että ne maustetaan tehtaassa vain yhdeltä puolelta.

Makuelämyksen maksimoimiseksi lastu kannattaa viedä suuhun siis toisinpäin eli "U:n" muodossa, jotta mausteet kohtaavat kielen heti kättelyssä.

Lähde: Mirror

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja