Oletko jo valmistanut pikanuudeleita näin? Älyttömän helppo tuunausvinkki sai nuudelifanit villiintymään

Nuudelit nuudeli
Shutterstock

Jos rakastat pikanuudeleita, testaa tätä helppoa reseptiä. 

Videolla: Kari Aihisen vinkit broilerin rintafileiden paistamiseen.

Pikanuudelit ovat myös suomalaisten suosiossa ja monet pitävät niitä hyvänä hätävaraeväänä, tai opiskelijabudjettiin sopivana ateriana lisukkeilla höystettynä. Kuten muidenkin pastatuotteiden, myös pikanuudelien menekki kasvoi poikkeuksellisen koronakevään aikana ja hyllyt tyhjenivät nuudelipaketeista. 

Kerroimme jo alkuvuodesta suorastaan hämmentävästä nuudelikakkuvillityksestä. Indonesian Jakartalla sijaitseva Tot Aw -yritys valmistaa toinen toistaan överimpiä nuudelikakkuja ihmisten häihin ja syntymäpäiville. 

Nyt sosiaalisessa mediassa leviää videoita, joissa vinkataan pikanuudeleille täydellinen tuunaustapa. Lisäämällä nuudeleiden joukkoon muutamia ainesosia, ateriasta tulee helposti ruokaisampi ja maukkaampi.

Kananmunaa, valkosipulijauhetta ja voita

Nuudeliresepti nousi alun perin hitiksi sen jälkeen, kun realitytähtenä ja mallina tunnettu Kylie Jenner jakoi sen sometileillään jo muutama vuosi sitten. Idea ei ole alun alkujaan Jennerin oma, mutta maailmankuulu tähti teki siitä viraalihitin.

Sen jälkeen moni muukin on tehnyt reseptistä oman videonsa ja nyt se on jälleen kovassa nosteessa. Erään TikTok-käyttäjän nuudelivideo on kerännyt jo lähes 2 miljoonaa katselukertaa. 

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Idea on yksinkertainen: Kananmakuisten nuudelien liemeen rikotaan yksi kananmuna ja joukkoon lisätään myös voita ja valkosipulijauhetta. Näin pikanuudeleista saadaan hieman ravitsevampia ja maukkaampia.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja