Salaisuus täydellisiin paistinperunoihin piilee australialaisäidin mukaan yllättävässä ainesosassa.
Videolla ohje herkullisiin hasselbackan perunoihin.
Australialainen perheenäiti vinkkaa nerokkaan tavan valmistaa paistettuja perunoita. Äiti jakoi vinkkinsä suositussa kodinhoitoon keskittyvässä Mums Who Clean -Facebook-ryhmässä ja asiasta uutisoi muun muassa brittilehti Mirror ja australialainen Daily Star.
Nainen kertoo ryhmässä oppineensa perunanvalmistusniksin omalta äidiltään. Tekniikan avulla perunoista tulee aina rapeita päältä ja pehmeitä sisältä.
Täydellisten pottujen salaisuus = sipulikeittoainekset!
Perheenäidin mukaan täydellisten paistettujen perunoiden valmistamiseen tarvitaan ainoastaan perunoita, loraus öljyä ja ”salaista ainesosaa”, joka on sipulikeittoainekset. Moni suomalainen on jo tottunut käyttämään ranskalainen sipulikeitto -pussin sisältöä esimerkiksi lihapullataikinan valmistuksessa, mutta näemmä sitä voi hyödyntää myös muussa ruoanlaitossa.
– Kuori ja pilko perunat ja laita uunivuokaan. Ripottele päälle sipulikeittoaineksia, lopuksi ölyjä ja paista sitten uunissa. Ainoa oikea tapa, jolla teen nykyään perunoita. Se on paras – oma äitini opetti tämän, perheenäiti hehkuttaa.