0:48

Odottamaton mauste mullistaa tapasi valmistaa tomaatteja – tämä vinkki kääntää nirsoimmankin ruokailijan pään

Ripaus kanelia muuttaa mehevät tomaatit hetkessä entistäkin maukkaammiksi. Tätä vinkkiä on pakko kokeilla!

VIDEO: Videolla annetaan herkullisia vinkkejä poron maustamiseen. 

Vaikka kaneli tunnetaan parhaiten omenapiirakan kumppanina, kanelia kannattaa kokeilla myös suolaisten ruokien maustamiseen. Saatat yllättyä positiivisesti!  

Kaneli sopii TheKitchn-sivuston mukaan erinomaisesti etenkin tomaattipohjaisten ruokien maustamiseen. 

Kaneli tasapainottaa tomaattien happamuutta

Erinomaisen mausteen kanelista tekee se, että tämä mauste korostaa tomaattien luonnollista makeutta. Sen lisäksi, että kaneli saa tomaatit maustumaan entistäkin makeammilta, tämä mauste tasapainottaa tämän punaisen vihanneksen happamuutta.

Kanelin hyvät ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa etenkin silloin, kun lisäät kanelia lämpimiin ruokiin, kuten tomaattikastikkeen joukkoon.

Lisää ripaus kanelia esimerkiksi tähän maailman parhaimman tomaattikastike -reseptin joukkoon! 

Lähde: TheKitchn 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja