Mainos
Mainos

Nyt on taivaallista! Yhdistimme maailman parhaan pannukakun ja syksyn hittiherkun – lopputulos saa huokaamaan onnesta

Jos rakastat pannukakkua ja omena-kaurapaistosta, tämä helposti valmistuva pannariherkku on sinua varten. 

Syksyn omenasato on parhaimmillaan ja moni pähkäilee kuumeisesti, mitä pihan happaman kirpsakoista omenoista leipoisi tai kokkaisi. Jos olet makeanystävä ja rakastat perinteisiä leivonnaisia, tämä omena-kaurapannari saa taatusti sukkasi pyörimään jaloissa.

Omena-kaurapannukakku yhdistää pannarin syksyn hittiherkun kanssa

Omena-kaurapannarissa yhdistyvät kaksi iki-ihanaa klassikkoa: herkullinen pannukakku sekä omena-kaurapaistos. Omena-kauraseosta paistetaan ensin hetki pannulla, jonka jälkeen se lisätään pellille yhdessä pannukakkutaikinan kanssa. 

Testaa resepti ja rakastu!

Omena-kaurapannukakku – maailman paras pannukakku ja omena-kaurapaistos yhdistyivät taivaallisen ihanaksi herkuksi

Omena-kaurapannukakku yhdistää kaksi ihanaa klassikkoherkkua, maailman parhaan pannarin ja omena-kaurapaistoksen. Tämä täydellinen pannukakku valmistuu helposti ja maistuu taatusti koko perheelle.

Ainekset

    Omena-kauratäyte

    • 400 g (3-5 kpl) kotimaisia omenoita
    • 1 ½ dl kaurahiutaleita
    • 0,75 dl fariinisokeria
    • 1 tl kanelia
    • 50 g voita

    Pannukakku

    • 4 dl vehnäjauhoja
    • 1 dl sokeria
    • 1 tl leivinjauhetta
    • 1 tl suolaa
    • 1 tl vaniljasokeria
    • 8 dl maitoa
    • 2 munaa
    • 75 g voita sulatettuna

    Valmistusohje

    Omena-kaurapannukakku

    Valmistusaika: 15 min + 30 min paistaminen
    Annoksia: 1 pellillinen, noin 12 annosta

    1. Valmista ensin omena-kauratäyte. Kuori ja lohko omenat. Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, fariinisokeri ja kaneli. Lisää joukkoon lohkotut omenat ja sekoita.
    2. Sulata isolla paistinpannulla voi ja anna ruskistua. Lisää ruskistetun voin joukkoon omena-kauraseos ja paista keskilämmöllä välillä sekoitellen noin 5 minuuttia.
    3. Tee pannukakkutaikina. Yhdistä kuivat aineet kulhossa ja sekoita joukoon maito, kananmunat ja voisula. 
    4. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille omena-kauraseos. Kaada päälle pannukakkutaikina. Paista pannukakkua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. 


    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja