Nyt on syntisen hyvää! Katin helppoja miljonäärin herkkupaloja on kokeiltava – murotaikinaa, suklaata ja kondensoitua maitoa
Oletko koskaan testannut miljonäärin murotaikinaneliöitä? Nämä syntisen hyvät herkkupalat ovat makean ystävien unelma.
Poikkeuksellinen tilanne vaatii poikkeuksellisen paljon herkkuja – ja nyt on aikaa leipoa. Kokeile siis viikonlopun kunniaksi Hellapoliisi Kati Jaakosen reseptiä miljonäärin murotaikinaneliöihin.
Kyseessä on eräänlainen keksin ja leivoksen hybridi: murotaikinaneliöiden pohja on mureaa murotaikinaa, täyte valmistuu kondensoidusta maidosta, voista ja sokerista ja päälle levitetään vielä loppusilauksena maitosuklaata.
Joko vesi herahti kielelle?
Testaa helppo resepti: Miljonäärin murotaininaneliöt – Katin syntisen hyvät herkkupalat valmistuvat superhelposti
***
Aina voit myös jatkaa pääsiäistunnelmissa ja tehdä Kinder-kakun:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan