Kalasalaatti on helppoa ja ravitsevaa ruokaa niin arkeen kuin juhlaankin.
Kerroimme MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla aiemmin Henri Alénin arkiruokavinkeistä. Huomenta Suomessa helmikuussa vieraillut kokki Henri Alén paljasti lähetyksessä yhden suosikkiarkiruoistaan ja jakoi myös sen ohjeen katsojille.
Nappaa ohje: Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
Alén kertoi tekevänsä itse usein nopeasti ja helposti valmistuvaa italialaista tonnikalasalaattia.
– Tämä on yksi parhaista ruoista monestakin syystä. Ensinnäkin se on edullinen, todella ruokaisa, sisältää paljon proteiinia ja säilyy pitkään. Tämä paranee vain. Toisena päivänä vielä parempi, kolmantena kaikkein parhaimmillaan, Alén ylisti.
